DK Sonar

Dykklubben Sonar

Dykresor

| 0 comments

DK Sonar har fram till dags datum haft tre stycken utfärder. Den första utfärden kan sägas vara starten till dykklubben. Tanken var att fyra stycken kollegor på ACAD skulle sätta sig i bilen och åka till Västkusten för en dykupplevelse tillsammans. I slutändan var det bara två som åkte, men under färden ner till Hamburgsund kläcktes idén om en dykklubb för att främja dykaktiviteten på förestaget - DK Sonar föddes.

Den först resan gick som sagt till det västligaste Västkusten, närmare bestämt till Hamburgsund. Vi bodde två nätter hos Anders och Viktoria på DykLeif och hade fem fantastiska dyk på Väderöarna och Hamburgö.

Den andra utfärden, eller snarare aktiviteten, var på Lidingö. Tillsammans med hela ACAD och Dykhuset utfördes provdyk i bassängen på Bosön. De flesta var possitiva till aktiviteten och några intressen för fortsättning väcktes förhoppningsvis.

Den tredje och senaste utfärden gick återigen till Västkusten. Under två underbara augustidagar utforskades vattnen kring Lysekil. Återigen var det endast två medlemmar som hängde med men med lite bättre framförhållning räknar vi med att nästa utfärd skall ge bättre deltagande.

Leave a Reply

Required fields are marked *.

*