DK Sonar

Dykklubben Sonar

Dykresa till Väderöarna

| 0 comments

Det börjar bli dags för årets sensommarresa till Västkusten. Denna gång bär det åter av till min personliga favorit – Väderöarna. Det blir ett kärt återseende hos Anders och Viktoria. Senast var vi bara två stycken, men i år är vi fyra glada dykare!

Vi åker ner till Hamburgersund på morgonen fredag en den 7 september.  Vi kommer hyra utrustning i Stockholm och få möjlighet att prova utrustningen på fredag eftermiddag ute på Hamburgerö. På kvällen efter vi har installerat oss hos Anders och Viktoria går vi ner på byn för att äta en gemensam middag.

På lördag morgon håller Dykleif en genomgång på centret vid kl 9. Dagen består av två stycken båtdyk. Mellan dyken lägger vi till i en mysig naturhamn där en Thailändsk lunch serveras. Under lunchpausen finns gott om tid att vädra ut kväve, sola, bada, beskåda sälar och fåglar och sova en stund på klipporna. På kvällen har vi bokat upp oss på kräftskiva med de andra dykarna.

Söndagens upplägg är liknande frånsett att vi packar allt på morgonen och åker direkt upp till Stockholm efter dykningen. Vi är tillbaka i Stockholm omkring halv elva på kvällen.

Leave a Reply

Required fields are marked *.

*